Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Botswana

Onroerend goed te koop in Botswana

Botswana is een geheel door land omgeven land in zuidelijk Afrika. Het grenst aan Zuid-Afrika in het zuiden, Namibië in het westen en het noorden, met Zimbabwe in het noordoosten.

Botswana heeft twee steden die de titel "stad" hebben: Gaborone, de hoofdstad, een belangrijk centrum voor mijnbouw en met name diamantwinning en Francistown.

Als u geïnteresseerd bent in onroerend goed te koop in Botswana, zullen we de vastgoedmarkt in het land analyseren.

De residentiële vastgoedmarkt in Botswana blijft grotendeels achter, maar lijkt potentieel te bieden, een enorme groei. Er zijn geen officiële gegevens over het aantal onroerend goed te koop in Botswana en hun prijzen en om deze reden is het niet eenvoudig om de markt te analyseren, zelfs als de vastgoedexperts van de plaats verklaren dat de prijzen van te koop aangeboden panden in Botswana bleef de laatste jaren opgroeien.

 

De beste en meest interessante eigenschappen te koop in Botswana zijn in Gaborone en Francistown. Deze verklaring wordt ondersteund door recent onderzoek van het Centre for Affordable Housing Finance, waarin wordt aangetoond dat zelfs woningen buiten het stadscentrum huurrendementen bieden van ongeveer 5,5%.

 

In de afgelopen jaren is Botswana beschouwd als de meest aantrekkelijke investeringsbestemming in Afrika, beide omdat Botswana wordt beschouwd als een van de meest vrije Afrikaanse economieën en omdat de regelgeving van de overheid de groei en openheid voor handel en buitenlandse investeringen bevordert.

De regering van Botswana is actief op zoek naar buitenlandse investeringen en verkoopt met plezier land en eigendommen aan buitenlanders.

2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB